شکایت از دندان پزشک ایمپلنت

شکایت از دندان پزشک ایمپلنت

امروزه یکی از پر طرفدارترین موضوعات در رابطه با زیبایی و درمان دندان ایمپلنت دندان بوده که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. این موضوع نسبت به سایر خدمات دندانپزشکی از هزینه بالایی برخوردار است. بدیهی است با توجه به هزینه نسبتا بالا و زمان بر بودن پروسه درمان و نصب ایمپلنت انتظار آن می رود که این روش درمانی مؤثر، بدون عارضه و با کیفیت صورت پذیرد. متاسفانه در برخی مواقع این روش درمانی اگر توسط افراد غیرمتخصص انجام بگیرد مشکلات عدیده ای برای بیمار بوجود می آورد. این نوشتار به بررسی شرایط شکایت از دندان پزشک ایمپلنت پرداخته شده است. در ابتدا معیار های لازم برای مطرح کردن یک شکایت مورد بحث قرار می گیرد .سپس روند بررسی شکایت و جریان کار که توسط سازمان های مربوطه انجام می شود به تفضیل توضیح داده می شود.

ایمپلنت دندان

جهت شکایت از دندان پزشک ایمپلنت ایتدا باید دانست ایمپلنت چیست؟ ایمپلنت یک روش درمانی است که برای جایگزینی دندان های افتاده یا ناکافی استفاده می شود.بعد از معاینات اولیه در ابتدا فیکسچر یا همان قسمت ریشه ایی پروتز با استفاده از جراحی کوچکی در داخل فک و به جای دندان از دست داده شده، جاگذاری می‌گردد و بعد از اطمینان از ثبات آن که معمولاً ۴ الی ۶ ماه به طول می‌انجامد، قسمت رویی یا همان تاج دندان گذاشته می‌شود.

شکایت از دندان پزشک ایمپلنت

مدت زمان انجام ایمپلنت

مدت زمان دقیق اتمام ایمپلنت در افراد مختلف متفاوت بوده و تنها متخصص ایمپلنت میتواند زمان دقیق ان را پیش بینی کند.

سه بخش زیر در تعیین مدت زمان ان دخیل می باشد:

  • انجام معاینات اولیه و اقدامات ضروری قبل ایمپلنت
  • انجام جراحی و کاشت ایمپلنت
  • دوره نقاهت بعد از کاشت و امادگی ریشه برای قرار گرقتن تاج

مدت تقریبی زمان ایمپلنت دندان

  1. انجام مراحل قبل از کاشت ایمپلنت: ۱ روز الی ۷ ماه
  2. کاشت ایمپلنت دندان فوری: حدود ۱ روز
  3. کاشت ایمپلنت دندان معمولی: حدود ۱ الی ۷ ماه
  4. دوران نقاهت اولیه بعد از کاشت: ۱ الی ۲ هفته
  5. زمان مورد نیاز برای بهبودی کامل استخوان: ۳ الی ۱۲ ماه

موارد شکایت از دندان پزشک در رابطه با ایمپلنت دندان

  • التهاب و تورم محل قرار گیری پایه ایمپلنت
  • شکستگی(یکی از اجزای ایمپلنت)
  • لق شدن ایمپلنت
  • جدا شدن تاج دندان
  • عفونت اطراف ایمپلنت
  • ورود پایه ایمپلنت به حفره سینوس
  • هزینه های بالا
  • اسیب رساندن به دندان های سالم بیمار

شکایت از دندان پزشک ایمپلنت

موارد منع شکایت از دندانپزشک ایمپلنت

  1. کبودی و خونریزی لثه بعد از انجام ایمپلنت: اگر کبودی و خونریزی لثه به صورت خفیف و زود گذر باشد از عوارض جانبی محسوب می شود و بیمار نمی تواند با استناد به ان در مراجع قضایی از دندان پزشک ایمپلنت  شکایت کند.
  2. قصور پزشکی: درهریک از موارد شکایت از دندان پزشک میبایست قصور پزشکی صورت گرفته از طریق کمیسیون نظام پزشکی بررسی معاینه و مورد تایید قرار بگیرد.
  3. آماده سازی و نصب ایمپلنت:همانطور که فوقا اشاره شد ایمپلنت در بازه زمانی کمتر از 4تا 6 ماه مقدور نیست و قبل از سررسید این زمان نمیتوان با استناد به این موضوع طرح شکایت نمود.

مرجع ذیصلاح برای شکایت از دندانپزشک ایمپلنت

ابتدا مشکل خودرا با دندان پزشک درمیان گذاشته ودر صورت عدم رضایت ایشان با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی در استان می توانید خطاب به مراجع زیر برای ثبت شکایت اقدام نمایید:

  • سازمان نظام پزشکی

یکی از وظایف این سازمان رسیدگی انتظامی به تخلفات حرفه ای شاغلین حرف پزشکی است. در ابتدا باید نامه شکایت خود را تنظیم کرده و در سامانه الکتریکی قضایی ثبت نمایید. با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و با در دست داشتن مدارک پزشکی می توانید اقدام به شکایت از دندانپزشک ایمپلنت نمایید.

  • دادسرای جرایم پزشکی

یکی دیگر از مراجع ذیصلاح جهت رسیدگی به شکایت از جراح ایمپلنت دادسرای جرایو پزشکی است که میتوانید با مراجعه به دادسرا ثبت شکایت بکنید لازم به ذکر است به دلیل این که متخصصان رسیدگی به جرایم پزشکی، در سازمان نظام پزشکی حضور دارند با اقدام از این روش زمان بیشتری طول خواهد کشید تا به شکایت شما رسیدگی شود.

شکایت از دندان پزشک ایمپلنت

نکات قابل توجه جهت شکایت از دندان پزشک ایمپلنت

نکته اول: مشورت با وکیل اگاه با شرایط شکایت پزشکی جهت اگاه شدن باحقوقتان و اقدام بهتر میتواند در این راه کمک کننده باشد

نکته دوم: نامه و مدارکی که جهت ثبت شکایت تنظیم می نمایید نقش مهمی ایفا میکنند. در نامه شکایت باید این موارد ذکر شود:

  • علت شکایت
  • شرح درمان های انجام شده توسط پزشک
  • عوارض ایجاد شده برای بیمار

در این بین چانچه قصور از پزشک، کادر درمان و یا حتی موسسات پزشکی و بیمارستان نیز باشد می توان تحت عنوان شکایت از بیمارستان یا پزشک اعم از عمومی و متخصص و شکایت از پزشک بدون پروانه نمود.

مشاورین حقوقی ایران لا

متاسفانه با توجه به پیشرفت علم پزشکی گزارش های بین المللی خبر از فراوانی شکایت علیه پزشکان در سال های اخیر را نشان می دهد . چنانچه در زمینه شکایت از پزشک و جراح زیبایی، وکیل برای شکایت از بیمارستان ، شکایت از جراح بینی، شکایت از ماما ، شکایت از جراح لیپوماتیک ،شکایت از دیجی کالا ،مراحل شکایت از مشاور املاک و فروش مال غیر با قولنامه  و یا مراکز پزشکی دچار مشکل هستید گروه مشاورین حقوقی ایران لا با وکلای متخصص و خبره در کنار شماست . همچنین همواره می توانید از طریق مشاوره تلفنی در مورد مسائل حقوقی و اطلاع از راهکار های قانونی با ما در ارتباط باشید .

 

 

درخواست مشاوره حقوقی

نظرات کاربران

8 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وکیل اصل 49 قانون اساسی

وکیل اصل 49 قانون اساسی

داشتن وکیل اصل 49 قانون اساسی در رابطه با این موضوع به تضییع نشدن حقوق مادی فرد کمک شایانی خواهد نمود. از آن جا که

شرایط ثبت برند در ایران

شرایط ثبت برند در ایران

ثبت برند و شرایط ثبت برند در ایران یکی از مهم‌ترین اقدامات برای حفاظت از حقوق مالکیت معنوی کسب‌وکارها است. این فرآیند در ایران تحت

قرارداد جعاله و شرایط آن

قرارداد جعاله و شرایط آن

جعاله یکی از عقود معین در قانون مدنی ایران است که کاربرد گسترده‌ای در معاملات روزمره و تجاری دارد. این قرارداد به دلیل انعطاف‌پذیری و

Select Language
تماس با ما